Opel-tetőcsomagtartó.hu - minden, ami tetőcsomagtartó. Válassza ki a pontos Opel típust és tekintse meg tetőcsomagtartó ajánlatunkat.


Opel-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Opel Agila Opel Astra Opel Antara Opel Calibra Opel Combo Opel Corsa Opel Frontera Opel Insignia Opel Kadett Opel Meriva Opel OmegaOpel SignumOpel Vectra Opel Zafira  



5 ajtós ferdehátú, 1978-1984-ig
A Trieste a terepjárók hátsó pótkerekére szerelhető Peruzzo kerékpártartó és opcionálisan síléctartó is egyben. A kerékpártartón két – bármilyen vázméretű - kerékpár szállítható. A néhány perc alatt felszerelhető Peruzzo Trieste kerékpártartó egy kiegészítő segítségével síléctartóvá alakítható. A Peruzzo Trieste biciklitartóra a kerékpárokat a felső vázcsőnél gumis pánttal, a kerekeknél és a váznál pedig hevederrel rögzítjük.

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Opel Kadett

5 ajtós ferdehátú, 1978-1984-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Opel Kadett autóra


Opel Kadettra szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről

Thule ismertetés

Thule 951 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet  a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 527-es zárszettel.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Thule 527 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 527-es zárható 4 db tekerőgomb. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A tekerőgombokat a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.


Tetőcsomagtartó ajánlataink

Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Opel Kadett, 5 ajtós, ferdehátú 1978-tól 1984-ig gyártott autóra


Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T951 Thule láb készlet esőcsatornáshoz 14 cm 18 400 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél keresztrúd pár 17 730 Ft
T527 4 db-os zárható tekerőgomb 
Opcionális
14990 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
36 130 Ft

A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft  Az Opel Astra típusra szerelhető tetőcsomagtartóról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken:

Központi telefonszámunk: 06-30-587-0288
E-mail: info@thulebox.hu


   


 
Oldaltérkép