Opel-tetőcsomagtartó.hu - minden, ami tetőcsomagtartó. Válassza ki a pontos Opel típust és tekintse meg tetőcsomagtartó ajánlatunkat.


Opel-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Opel Agila Opel Astra Opel Antara Opel Calibra Opel Combo Opel Corsa Opel Frontera Opel Insignia Opel Kadett Opel Meriva Opel OmegaOpel SignumOpel Vectra Opel Zafira  4 ajtós szedán és 5 ajtós ferdehátú, 2009-től
A Pisa3 egy hátsó világítással és rendszámtartóval rendelkező vonóhorogra szerelhető Peruzzo kerékpártartó. A kerékpártartó dönthető, és három – bármilyen vázméretű - kerékpár szállítható rajta. A néhány perc alatt felszerelhető Peruzzo Pisa3 kerékpártartóra egy év garanciát adunk. A Peruzzo Pisa3 kerékpártartóra az Atera Strada típus, illetve a RideOn9503 hasonlít leginkább.

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Opel Insignia

4 ajtós szedán és 5 ajtós ferdehátú, 2009-től


Tetőcsomagtartó kombinációk Opel Insignia 4 ajtós sedán és 5 ajtós ferdehátú, 2009-től gyártott normál tetős autókra


Opel Insigniára szerelhető csomagtartó rendszerekről
Thule csomagtartó ismertetés


Thule 754 csomagtartó talpszett
A svéd Thule cég által gyártott Rapid System talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet egy autóspecifikus szerelő kitet és a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 544-es zárszettel.
Négyzetes Thule csomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a csomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a csomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.
Thule 544 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.


Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Opel Insignia, 4 ajtós, sedán és 5 ajtós ferdehátú, 2009-től gyártott normál tetős autókra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár   
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 38 175
T762 Thule 135 cm-es acél keresztrúd pár 17 730
T1513 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400
Összesen (zárszett nélkül)       69 406


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Opel Insignia, 4 ajtós, sedán és 5 ajtós ferdehátú,  2009-től gyártott normál tetős autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár  
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 38 175
T862 Thule 135 cm.es alumínium keresztrúd pár 35 965
T1499 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400
Összesen (zárszett nélkül)        87 640

A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.

Az Opel Insignia típusra szerelhető tetőcsomagtartóról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken:

Központi telefonszámunk: 06-30-587-0288
E-mail: info@thulebox.hu   


 
Oldaltérkép