Opel-tetőcsomagtartó.hu - minden, ami tetőcsomagtartó. Válassza ki a pontos Opel típust és tekintse meg tetőcsomagtartó ajánlatunkat.


Opel-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Opel Agila Opel Astra Opel Antara Opel Calibra Opel Combo Opel Corsa Opel Frontera Opel Insignia Opel Kadett Opel Meriva Opel OmegaOpel SignumOpel Vectra Opel Zafira  Opel Corsa A 1980-1992
A Venezia a legelterjedtebb hátsó ajtóra szerelhető Peruzzo kerékpártartó, köszönhetően annak, hogy nem kizárólag kombi és ferdehátú, de akár lépcsőshátú (sedan) autókra is felszerelhető. A kerékpártartó legfeljebb 45 kg-mal terhelhető. A Peruzzo Venezia kerékpártartón három kerékpár szállítható. A Peruzzo Venezia kerékpártartóra az Atera Linea típus, illetve a Thule Freeway968 hasonlít leginkább.

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Opel Corsa

Opel Corsa A 1980-1992


Tetőcsomagtartó kombinációk Opel Corsa autóra


Opel Corsára szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40037
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40087
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule ismertetés

Thule 951 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott 951 cikkszámú talpszett 4 darab talpat tartalmaz. Ez a csomag abban az esetben megfelelő az Ön autójára, amennyiben az autó tetején hosszirányban esőcsatorna kiképzés található. Ez a talp csak gömbölyített, téglalap keresztmetszetű, teljes egészében gumírozott horganyzott svédacél keresztrúdra szerelhető. Mint minden Thule termék, így ez is a TÜV szabványnak megfelelő.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Thule 527 zárszett
A Thule által gyártott egykulcsos zárrendszer, mely 4 darabos tekerőgombot tartalmaz.


Tetőcsomagtartó ajánlataink


Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Opel Corsa "A",  1980-tól 1992-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T751 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 38 175 Ft
T760 Thule 108 cm-es, acél keresztrúd pár 17 730 Ft
T3081 Thule autóspecifikus szerelő kit  14 500 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett 
Opcionális
8 400 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
70 405 Ft

A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.
Az Opel Astra típusra szerelhető tetőcsomagtartóról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken:

Központi telefonszámunk: 06-30-587-0288
E-mail: info@thulebox.hu


   


 
Oldaltérkép